QR-koder, skilte og pæle

Hvis I vil fortælle lokalhistorie i Hedensted Kommune via QR-koder kan Kend din landsby sørge for QR-koder, skilte og pæle til kostpris.

IMG_5106 (841x1280)Pælene er 1,2 m lange, 125×125 mm trykimprægneret træ med affasede kanter og skrå top til QR-koden, som det ses på billedet. De fleste får pælene malet sorte.

QR-koderne er med Kend din landsby logo, og trykt på en label, der kan holde til sol, vind og vejr. De sættes på en grøn metalplade, der skrues fast på pælen med rustfrie skruer.

Prisen for en sortmalet pæl med QR-kode, skilt og skruer er ca. kr. 300.

Skilte med QR-koder kan også skrues fast på en væg el. lign, så man sparer pælen og endelig kan QR-koden (label) klistres direkte på en glat overflade (f.eks. et vindue).
Det grønne skilt koster ca. 40 kr., mens prisen på QR-koden (label) vil afhænge af oplaget, da der er startomkostninger hos trykkeriet.

Pælene skal graves ca. 50 cm i jorden og her skal man passe på ikke at grave kabler mv. over. Se mere om placering og nedgravning af pæle her.

I leverer tekst (f.eks. Word fil på 300-400 ord) og billeder (f.eks. 2-3 jpg filer) til hver QR-kode og det hele lægges ind på Kend din landsbys hjemmeside (uden beregning).

Kontakt Jens Kjær – jk@gludmuseum.dk – tlf. 42 67 43 13

QR-kode ved Mindestenen i Donnerup Plantage
QR-kode ved Mindestenen i Donnerup Plantage
Skiltet med QR-koden kan skrues direkte på en væg, plankeværk el. lign.
Skiltet med QR-koden kan evt. skrues på en væg, plankeværk el. lign.
QR-koden kan klistres direkte på f.eks. en infotavle eller et vindue.
QR-koden kan klistres direkte på f.eks. en infotavle eller et vindue.